Různé

Fondue ve vývaru

silný slepičí vývar
sójová omáčka
hovězí svíčková
kuřecí prsa
kachní prsa
uzeniny
zelenina (pórek, rajčata, mrkev, květák, brokolice aj.)
tvrdé sýry
houby

Silný slepičí vývar dochutíme sójovou omáčkou, přelijeme do „caquelonu“ a v něm suroviny, napíchnuté na vidličce. Povaříme. V tomto případě tudíž nemusíme maso předem opékat. Skvělou volbou pro fondue ve vývaru jsou i různé druhy tvrdých sýrů, uzenin nebo hub. K fondue ve slepičím vývaru se ostatně perfektně hodí i zelenina. Nesmíme zapomenout také na omáčky, které dodají uvařeným kouskům vynikající chuť.

Vývar je možné nahradit olejem, při manipulaci s rozpáleným olejem je však třeba zvýšené opatrnosti.

Ohodnoťte tento recept: 

1 hlasů

Další recepty Celý díl