27 minut

4. října 2013

Část: Záchranným službám a nemocnicím hrozí, že nebudou mít lékaře

Obsah dílu

Záchranným službám a nemocnicím hrozí, že nebudou mít lékaře — Kraj Vysočina řeší problémy s končící výjimkou pro lékaře v souvislosti s přesčasovými hodinami — Železniční koridor z Prahy do Českých Budějovic se rozroste — Kralovice přijdou o další vlakový spoj — Hřebčín v Kladrubech má opět nového ředitele — Lidé v Liberci v referendu rozhodují o prodeji letiště nebo technických služeb — Náměstek liberecké primátorky k důsledkům referenda — Kolona luxusních aut vjela do chráněné šumavské oblasti — Silničáři z Plzeňska chystají na zimu levnější polskou sůl — Policisté nemohou na řidiče se špatným zrakem — Nový dům se startovacími byty v Praze 1 — Děti se budou víc učit o lesním hospodářství — Hlavní cenu Tourfilmu vyhrál snímek o Dublinu — V Písku začal festival studentských filmů

Části dílu

00:42
Záchranným službám a nemocnicím hrozí, že nebudou mít lékaře
    Na konci roku vyprší výjimka, která umožňuje doktorům sloužit víc přesčasových hodin. Kvóta se sníží víc než o polovinu.
    02:30
    Kraj Vysočina řeší problémy s končící výjimkou pro lékaře v souvislosti s přesčasovými hodinami
      Řešení této situace mají předložit ředitelé jednotlivých nemocnic na Vysočině.
      04:15
      Železniční koridor z Prahy do Českých Budějovic se rozroste
        Ministerstvo dopravy odblokovalo stavbu dalšího úseku a uvolnilo na něj dnes miliardu korun. Železničáři se tak pustili do stavby v pořadí už třetí části koridoru. Nové koleje položí k desetikilometrové trati spojující Veselí nad Lužnicí se Soběslaví.
        05:53
        Kralovice přijdou o další vlakový spoj
          Kralovice na severním Plzeňsku přijdou o další vlakové spoje. Nový jízdní řád počítá se zrušením železniční dopravy na trase Kralovice-Čistá. Obce s tím nesouhlasí.
          07:42
          Hřebčín v Kladrubech má opět nového ředitele
            Národní hřebčín v Kladrubech má nového ředitele, stal se jím Jiří Machek. Za posledních deset let je to už sedmý ředitel.
            09:27
            Lidé v Liberci v referendu rozhodují o prodeji letiště nebo technických služeb
              Radnice zvažovala jejich prodej kvůli napjatému rozpočtu.
              11:23
              Náměstek liberecké primátorky k důsledkům referenda
                Živý vstup - Jiří Šolc, náměstek primátorky Liberce.
                13:02
                Kolona luxusních aut vjela do chráněné šumavské oblasti
                  Vysoké pokuty od vedení šumavského parku hrozí řidičům dvacítky luxusních aut. Ti neoprávněně vjeli do chráněné oblasti poblíž Černého jezera u Železné Rudy.
                  13:33
                  Silničáři z Plzeňska chystají na zimu levnější polskou sůl
                    Správa a údržba silnic v Plzeňském kraji se už připravuje na zimu. Zároveň změnila i dodavatele technické soli a letos poprvé objednala posypový materiál z Polska. Ten je ale podle silničářů ze severu Čech nekvalitní.
                    15:12
                    Policisté nemohou na řidiče se špatným zrakem
                      V Plzeňském kraji mají policisté čím dál tím větší problémy s nezodpovědnými řidiči. Mnoho z nich totiž usedá za volat bez brýlí i přesto, že špatně vidí. Donutit nosit brýle při řízení je ale nemohou.
                      16:58
                      Nový dům se startovacími byty v Praze 1
                        Na místě bývalé školky v Petrské v Praze 1 vyroste činžovní dům s malometrážními byty. Radnice za něj zaplatí 185 milionů korun. Opozici se nelíbí, že je jeho výstavba podmíněna prodejem jiného domu na Václavském náměstí.
                        18:42
                        Děti se budou víc učit o lesním hospodářství
                          Prosazují to lesní pedagogové z celé republiky. Dnes proto na Vysočině podepsali společnou deklaraci. Podle nich se má s výukou začít už v předškolním věku, aby se děti lesa nebály.
                          20:53
                          Hlavní cenu Tourfilmu vyhrál snímek o Dublinu
                            Pátek na festivlau patřil Brazílii. Dopoledne s diváky diskutovala hlavní hvězda festivalu, dokumentaristka Céline Cousteauová.
                            22:40
                            V Písku začal festival studentských filmů
                              Letos má porota za úkol vybrat nejlepší ze čtyřiceti soutěžních snímků, které přihlásili mladí tvůrci z devětadvaceti zemí světa. Kromě projekcí čeká návštěvníky i pestrý doprovodný program.
                              Přehrát celé video
                              Stopáž26 minut
                              Další díl
                              7. října 2013

                              Přehled dílů

                              4591 dostupných
                              Stopáž26 minut

                              15. července

                              Výkup pozemků pro stavbu D11 — Silniční síť v ČR — Dotace na odstranění nelegálních skládek — Soud potrestal vraždu chlapce na nádraží — Na pražském letišti pomáhali s vykládkou a nakládkou kufrů tamní hasiči — Zpevňování hráze rybníka v Kamenici nad Lipou — Obnova Štěnovic po povodních — Záchrana dítěte z auta — Most v Týně nad Vltavou je opět průjezdný — Lávka přes řeku Ohři je zavřená — Změna vjezdu na Václavské náměstí — Poškozený Buškův hamr po bouřkách — Připomínka zaniklých sudetských obcí — Dražba odtažených aut v Liberci — Výprodej kol ze ztrát a nálezů — U jezera Most roste kopie Eiffelovy věže

                              15. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž25 minut

                              12. července

                              Kontroly dopravních staveb — Dvůr Králové prodá ŘSD pozemky kvůli D11 — Tramvajová trať na Václavském náměstí — Ceny hypoték mírně klesají — Pronásledování auta na D7 — Petiční stánek se přesunul na Klárov — Škody po bouřkách na Pardubicku — Výstraha před silnými bouřkami — Jihočeský kraj usiluje o úsek D3 bez poplatku — Vyšší sankce za špatné parkování v Praze — Zabezpečení domů před zloději — Zanesená řeka Bílina — V Liberci se konaly Sportovní hry seniorů — Rekonstrukce Holešovické tržnice — Hornický region Krušnohoří je 5 let v UNESCO

                              12. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž26 minut

                              11. července

                              Českem prošly další intenzivní bouřky — Následky bouřek na severovýchodě Čech — Hasiči na Vysočině v noci kvůli počasí evakuovavli dva dětské tábory — Následky bouřek na Lipensku — Bouře omezila provoz na letišti — Benzin a nafta dál zdražují za poslední týden asi o dvacetník — Pátrání po útočníkovi — Bývalý hejtman David Rath se nedočká omluvy od státu — Požár v areálu komunálních služeb v Plzni — Škola nemá peníze na odškodnění učitelky — Ministertvo převzalo letiště Líně — V Holicích vznikne nové sociální centrum — Problém s financováním záchytek v Sokolově — Bourání stometrových chladících věží — Výzkumníci z technické univerzity v Liberci vyvinuli skleněnou plastelínu

                              11. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž26 minut

                              10. července

                              Domolice kladenského nádraží — Podmíněný trest pro otčíma, který až pětkrát týdně nutil nezletilou dívku k sexu, byl nepřiměřeně mírný — Lodě začaly znovu proplouvat velkou komorou v Hoříně na Mělnicku — Zvýšení důchodů — Opravy Barrandovského mostu se protáhnou — Policejní kontroly na D1 — Soud řeší vraždu chlapce v Hradci Králové — V Liberci jednali o rychlejším železničním spojení s Prahou — Rozšíření skladů pro zásobu paliv — Stěhování sedmdesátitunového transformátoru — Rekonstrukce mostu u jesenické nádrže — Bouřky procházejí Českem — Z Nové Pece do osady Jelení Vrchy bez auta — Další odklad stavby cyklostezky — Brouzdaliště pro veřejnost v Trutnově — Praha vrátí vadné autobusy — Start rakety Ariane 6 — Fotopointy umožní sledovat obnovu Šumavy — Na olympiádu jedou i sportovci z Plzeňska

                              10. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž26 minut

                              9. července

                              Dopravní omezení v Praze — Hromadná nehoda na dálnic D1 — Dopravní omezení v Českých Budějovicích — Nezaměstnanost v Česku — Kompenzace pro ovocnáře — Výročí položení základního kamene Karlova mostu — Zprovoznění plavební komory v Hoříně — Kontroly lodí na dalešické přehradě — Provoz pražského letiště — Obnova zákazu vjezdu na hřebeny Krkonoš — U Harfového mostu v Táboře zajišťují skálu — Vydatnost karlovarských pramenů — Stavba liberecké náplavky nabírá zpoždění — Požární cvičení v Českém Švýcarsku — Výskyt račího moru na Vysočině — Candáti jako lék na sinice

                              9. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž25 minut

                              8. července

                              8. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž26 minut

                              4. července

                              Zesílené policejní kontroly na silnicích — Pohonné hmoty se začátkem prázdnin dál zdražují — Kapacita vlaků před víkendem — Podezření na vzpouru ve Valdicích — Další otrava HHC na Plzeňsku — Plán na vyhlášení CHKO Krušné hory — Sporná výstavba kasin v Dolním Dvořišti — V Praze vrcholí XVII. všesokolský slet — Zájem o jednodenní dálniční známku — Nová silnice mezi Novým Borem a Svorem — Kritika rekonstrukce silnice v centru Plzně — Dny lidí dobré vůle ve Velehradě — Speciální tým potápěčů kontroluje vodní hráze na severu Čech — Česko hostí poprvé Mistrovství Evropy ve vikingské hře KUBB — Oprava rozhledny na šumavském Boubíně

                              4. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž26 minut

                              3. července

                              Bezpečnost při plavbě na řekách — Počet kapitánů — Začíná stavba dalsího úseku dálnice D6 — Nový vlakový terminál v Liberci — Situace na regionálních letištích — Letiště Praha kvůli problémům s odbavením zavazadel shání brigádníky — Podnikání žen na mateřské dovolené — V Praze pokračuje XVII. všesokolský slet — Charita na MFF v Karlových Varech — Protipožární cvičení v Českém Švýcarsku — Hasiči posilují protipožární hlídky — Přehlídka ochotnického divadla ve Volyni — Nová kastelánka na hradě Svojanov

                              3. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž25 minut

                              2. července

                              Letiště má potíže s odbavováním — Problémy s odbavováním na letišti — Hradec čistí město od dočasných staveb — Řidičům začal sloužit obchvat Rokytna — Protipovodňová opatření v Písku — Bezbariérový přístup do stanice metra Jiřího z Poděbrad — Problémy s bezdomovci v Hlinsku — Přípravy na olympijský festival v Mostě — Projekt solární elektrárny v Ralsku — Nová onkologie v Karlových Varech — Nová onkologie v Karlových Varech — Jihlava omezuje venčení psů v centru — Začal mezinárodní šachový festival — Při nehodách na železnici v Česku zemřelo v první půlce roku 107 lidí — Park pojmenovaný podle Adolfa Borna — Koroužkování čápů černých v Brdech

                              2. 7. 2024 na ČT1
                              Stopáž26 minut

                              1. července

                              Nový stavební zákon přináší změny — Poplatky za stavební povolení — Dopady změn stavebního zákona — Potyčka na poli skončila střelbou — Dvě mrtvá těla po požáru — Dopravní omezení na pražské magistrále — Výluka na lince metra C — Jak fungují v praxi zastávky na znamení — Další škody po přívalových deštích — Úroda ovoce v ČR — Sesuv svahu u Libochovan na Litoměřicku — Branický most po půl roce opět v provozu — Obavy o dětské oddělení v Rokycanské nemocnici — Jiří Mádl představil na KVIFF snímek Vlny — Automatizovaná prodejna v Hořicích — Unikátní snubní prsteny Rožmberků

                              1. 7. 2024 na ČT1

                              Napište nám