27 minut

3. července 2013

Část: Hygienici zahájili kontroly letních dětských táborů

Obsah dílu

Škodu 120 milionů měli způsobit manažeři společnosti Krajská zdravotní, která sdružuje pět nemocnic v Ústeckém kraji — Odpuštění části pokuty — Královéhradecké městské lesy před rokem ničila větrná smršť — Ředitel Městských lesů Hradec Králové živě ve studiu — Bezpečnost na letošním ročníku festivalu Rock for People — Soudce chrání spotřebitele — Dům v Praze na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice nebude chráněný jako památka — Marie Benešová přeruší členství v ČSSD, pokud ji prezident jmenuje ministryní spravedlnosti — Chomutov s Jirkovem pomohly peněžním darem vytopeným obcím — Větřní: moc lidí žije dlouhodobě na ubytovnách — Výroba zlatých a stříbrných křišťálových glóbů pro MFF v Karlových Varech — Dnešní dění na karlovarském filmovém festivalu — Pozůstalé po obětech heydrichiády zaskočila oprava památníku v době piety — Nový život vagónům a lokomotivám — V Prášilech lidé šplhají ke špicím smrků — Hygienici zahájili kontroly letních dětských táborů

Části dílu

00:44
Škodu 120 milionů měli způsobit manažeři společnosti Krajská zdravotní, která sdružuje pět nemocnic v Ústeckém kraji
    Protikorupční policie je obvinila z porušování povinnosti při správě cizího majetku a pletich při veřejné soutěži. Manažeři měli podle kriminalistů nakoupit pro společnost předražené lékařské přístroje a také platit příliš externím spolupracovníkům.
    02:33
    Odpuštění části pokuty
      Výbor ROP Severozápad odpustil Krajské zdravotní skoro dvě třetiny z původně 350milionové pokuty. Vrátit by tak měla 130 milionů.
      03:04
      Královéhradecké městské lesy před rokem ničila větrná smršť
        Kalamitu už se podařilo uklidit, rekordní výsadba začne na jaře.
        04:28
        Ředitel Městských lesů Hradec Králové živě ve studiu
          Místo borovic budou v královéhradeckých městských lesích vysazovat duby a jedle.
          06:10
          Bezpečnost na letošním ročníku festivalu Rock for People
            Přívaly deště a silný vítr přesně před rokem poznamenaly v Hradci Králové i hudební festival Rock for People. Jak se organizátoři připravili letos?
            08:03
            Soudce chrání spotřebitele
              Zrušit část energetického zákona navrhuje Ústavnímu soudu chrudimský soudce Hynek Baňouch. Vadí mu způsob výpočtu ceny za elektřinu odebranou načerno, i když černý odběr nemusí dodavatel spotřebiteli ani nijak blíž prokazovat.
              09:53
              Dům v Praze na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice nebude chráněný jako památka
                Majitel ho může zbourat a na místě postavit novou budovu - definitivně rozhodlo Ministerstvo kultury.
                11:54
                Marie Benešová přeruší členství v ČSSD, pokud ji prezident jmenuje ministryní spravedlnosti
                  Stejně by se podle většiny krajských organizací strany měli zachovat i ostatní sociální demokrati, kteří budou své angažmá v úřednické vládě zvažovat. O vlastním postupu jedná i středočeská ČSSD.
                  12:19
                  Chomutov s Jirkovem pomohly peněžním darem vytopeným obcím
                    Dohromady 85 000 korun pomůže Křešicím, Mlékojedům a Lubenci.
                    14:05
                    Větřní: moc lidí žije dlouhodobě na ubytovnách
                      Život na ubytovnách - podle Agentury pro sociální začleňování jeden z hlavních problémů Romů ve Větřní na Českokrumlovsku. Mají problém získat práci i stálé bydlení. Podle vedení města se ale podařilo za dva roky spolupráce s agenturou řadu věcí zlepšit.
                      15:54
                      Výroba zlatých a stříbrných křišťálových glóbů pro MFF v Karlových Varech
                        Ceny vyrobili skláři přímo v Karlových Varech.
                        16:43
                        Dnešní dění na karlovarském filmovém festivalu
                          Režisér Oliver Stone je dnešní hlavní hvězdou filmového festivalu. Velkolepou show připravuje světoznámá britská kapela Pet Shop Boys.
                          18:28
                          Pozůstalé po obětech heydrichiády zaskočila oprava památníku v době piety
                            Na nedůstojné podmínky pro uctění památky obětí heydrichiády si stěžuje rodina Vlasty Světničkové. Nacisti jejího otce popravili na pardubickém Zámečku. Letos památník v době piety obklopilo lešení.
                            20:24
                            Nový život vagónům a lokomotivám
                              Zpět na koleje vracejí staré vagóny a lokomotivy milovníci historie železnice v muzeu u nádraží v Jaroměři. Fandové, dobrovolníci.
                              22:57
                              V Prášilech lidé šplhají ke špicím smrků
                                Cestu stoletými smrky nabízí nové lanové centrum v Prášilech. Jde o první turistickou atrakci svého druhu, která vznikla přímo v Národním parku Šumava.
                                23:17
                                Hygienici zahájili kontroly letních dětských táborů
                                  Letos se zaměřují kromě běžných kontrol stravování nebo ubytování také na klíšťata nebo nebezpečí vývratů stromů.
                                  Přehrát celé video
                                  Stopáž27 minut
                                  Další díl
                                  4. července 2013

                                  Přehled dílů

                                  4598 dostupných
                                  Stopáž26 minut

                                  24. července

                                  Jeden lékárník na více provozoven — Odbory vyhlásily stávkovou pohotovost — Obchvat Českých Budějovic nebude zpoplatněný — Čeští hasiči se po týdnu vrátili z Bulharska — Nové autobusy po závadě opět v provozu — Zákaz nočního vjezdu do části Prahy — Stavební úřady kritizují nový systém — U Žatce vzniknou nové odpočívky pro kamiony — Přibývá zraněných po skocích do vody — Uzavřená Bobří soutěska — NP Šumava opravuje Březník — Stoupá obliba cestování v karavench — Nález podezřelé munice u Máchova jezera — Výstava korunovačních klenot každý rok — V liberecké zoo vzniká umělý mokřad — Proměna záchranné stanice zvířat v Plzni

                                  24. 7. 2024 na ČT1
                                  Stopáž26 minut

                                  23. července

                                  Jeden mrtvý po požáru v Jičíně — Požár nelegální skládky v Lovosicích — Vyšetřování požáru v Postřekově — Liberečtí policisté vyprostili z auta muže, který zkolaboval uprostřed křižovatky — 200 českých turistů uvízlo ve Španělsku — Oprava Pražského okruhu — Lidé nerespektují značení u dopravních staveb — Malý zájem o autobusy na Ještěd — Obědy v restauracích podražily — Příprava olympijského festivalu — Nejvyšší soud vyhověl dovolání tří bývalých dozorců z Věznice v Rýnovicích — V Plzni přibylo krádeží sdílených kol — Rozsáhlý případ výroby a prodeje pervitinu — Spor o stavbu studentských kolejí v Jihlavě — Řídil v protisměru a zdrogovaný ukradené auto — Letošního medu bude i přes chladnější jaro dost — Rýbáři staví přehrážky pro pstruhy — Na Šumavě přibývá míst bez bariér

                                  23. 7. 2024 na ČT1
                                  Stopáž26 minut

                                  22. července

                                  Praha očekává vyšší návštěvnost než loni — Zájem o rehabilitace v Lázních Bělohrad — Pokračuje sklizeň obilí a taky řepky — Muž v metru vážně zranil seniorku — Silničáři začali rekonstruovat Vlašskou ulici na Malé Straně v Praze — Úhyn ryb v zámeckém rybnku — Stavební úřady na Vysočině zahlceny žádostmi — Pražští radní schválili zvýšení cen odtahů v hlavním městě — Silné deště na Třeboňsku zpozdily sklizeň — Česko po tropických dnech zasáhly silné bouřky — Vysoká škola pro zdravotní sestry v Sokolově — Stezka na Sněžku Obřím dolem je pro turisty uzavřená — Doporučení pro lidi cestující na Olympiádu — Slavnostní šábesová bohoslužba připomněla židovskou komunitu v Luži na Chrudimsku — Nová retenční nádrž — Výluka vysílače Sušice-Svatobor

                                  22. 7. 2024 na ČT1
                                  Stopáž26 minut

                                  19. července

                                  Celosvětové výpadky počítačových systémů — Firma Crowdstrike už vydala opravu — Situace na pražském letišti — Výpadek zaznamenala i Allianz — 12 zraněných po dopravní nehodě na Lounsku — Obvinění muže zodpovědného za výbuch v Hradci Králové — Dostavba Dukovan — Problémoví obyvatelé v Boršově na jihu Čech — Kontroly farmářských trhů — Hygienici na Vysočině zakázali koupání ve dvou přírodních koupalištích — Lékaři varují před teplotními skoky — Domažlická radnice začala s opravou bývalé roty na Čerchově — Nové zábrany v Krkonošském národním parku — Trafostanice na Sokolovsku kulturní památkou — Kniha o cyklistice

                                  19. 7. 2024 na ČT1
                                  Stopáž25 minut

                                  18. července

                                  Za snímky z vyšetření musí pacienti platit — Zátěž pro Vysočinu kvůli dostavbě Dukovan — České firmy se buodu podílet na dostavbě Dukovan — Pašování drog do věznice Rýnovice — Dopadení zlodějů na Královéhradecku — Český Krumlov nemá dostatek strážníků — Muž prchal před rakouskými policisty — Znečištění přehrady Seč — Vyplavený potok v Hradci Králové — Dotace na opravu Terezína a Josefova — Smrt pacienta po pádu z balkonu v Thomayerově nemocnici — Dohady kolem zákazu norování — Střílení přemnožené zvěře — Příprava betonáže na Dvoreckém mostu — Odkrytý koncentrační tábor na Sokolovsku

                                  18. 7. 2024 na ČT1
                                  Stopáž26 minut

                                  17. července

                                  17. 7. 2024 na ČT1
                                  Stopáž26 minut

                                  16. července

                                  Kompenzace za zpožděné vlakové spoje — Volby do krajů a Senátu — Policie obvinila osm lidí z výroby a distribuce pervitinu na Plzeňsku — Policie od dopoledne šetří nález dvou zastřelených mužů v Šabině na Sokolovsku — Zatopený viadukt v Pelhřimově — Policie hodnotí kriminalitu na MFF — Písek v soutěži o rozkvetlé město Evropy — Demolice lávky přes Jizeru v Železném Brodě — Komplikace při opravě Štěchovického mostu — Problémy s čističkami odpadních vod na Šumavě — Opilec na kole — V okolí Lnadštejna ohrožují turisty stromy — Nebezpečné jezy na jihu Čech — Návrat ohrožených syslů do přírody

                                  16. 7. 2024 na ČT1
                                  Stopáž26 minut

                                  15. července

                                  Výkup pozemků pro stavbu D11 — Silniční síť v ČR — Dotace na odstranění nelegálních skládek — Soud potrestal vraždu chlapce na nádraží — Na pražském letišti pomáhali s vykládkou a nakládkou kufrů tamní hasiči — Zpevňování hráze rybníka v Kamenici nad Lipou — Obnova Štěnovic po povodních — Záchrana dítěte z auta — Most v Týně nad Vltavou je opět průjezdný — Lávka přes řeku Ohři je zavřená — Změna vjezdu na Václavské náměstí — Poškozený Buškův hamr po bouřkách — Připomínka zaniklých sudetských obcí — Dražba odtažených aut v Liberci — Výprodej kol ze ztrát a nálezů — U jezera Most roste kopie Eiffelovy věže

                                  15. 7. 2024 na ČT1
                                  Stopáž25 minut

                                  12. července

                                  Kontroly dopravních staveb — Dvůr Králové prodá ŘSD pozemky kvůli D11 — Tramvajová trať na Václavském náměstí — Ceny hypoték mírně klesají — Pronásledování auta na D7 — Petiční stánek se přesunul na Klárov — Škody po bouřkách na Pardubicku — Výstraha před silnými bouřkami — Jihočeský kraj usiluje o úsek D3 bez poplatku — Vyšší sankce za špatné parkování v Praze — Zabezpečení domů před zloději — Zanesená řeka Bílina — V Liberci se konaly Sportovní hry seniorů — Rekonstrukce Holešovické tržnice — Hornický region Krušnohoří je 5 let v UNESCO

                                  12. 7. 2024 na ČT1
                                  Stopáž26 minut

                                  11. července

                                  Českem prošly další intenzivní bouřky — Následky bouřek na severovýchodě Čech — Hasiči na Vysočině v noci kvůli počasí evakuovavli dva dětské tábory — Následky bouřek na Lipensku — Bouře omezila provoz na letišti — Benzin a nafta dál zdražují za poslední týden asi o dvacetník — Pátrání po útočníkovi — Bývalý hejtman David Rath se nedočká omluvy od státu — Požár v areálu komunálních služeb v Plzni — Škola nemá peníze na odškodnění učitelky — Ministertvo převzalo letiště Líně — V Holicích vznikne nové sociální centrum — Problém s financováním záchytek v Sokolově — Bourání stometrových chladících věží — Výzkumníci z technické univerzity v Liberci vyvinuli skleněnou plastelínu

                                  11. 7. 2024 na ČT1

                                  Napište nám