26 minut

28. července 2010

Část: Čápata z internetové reality show se chystají na odlet.

Obsah dílu

Headlines — České Budějovice: válka mezi policisty — Trestní stíhání vedoucího dopravního inspektorátu PČR v Písku — Turisté v saském příhraničí vítají česko-německé policejní hlídky — Šumava má 129 nových traumabodů — Na výstavbu cyklotras Praha čerpá stamiliony korun z fondů EU. — Nový silniční obchvat Chvaletic — Necitlivá dotace — Vláda schválila úsporná opatření ministra financí Miroslava Kalouska. — Švýcarská policie zatkla uprchlého podnikatele Tomáše Pitra. — Věž začne zvonit i v noci — Prvních jedenáct řemeslníků a výrobců v Ústeckém kraji může označovat svéí výrobky certifikátem " Made in Česko saské Švýcarsko" — V Těchobuzi dnes otevřeli nový domov pro těžce mentálně postižené autisty. — Řada dětí tráví prázdniny v lázních. — Čápata z internetové reality show se chystají na odlet.

Části dílu

00:20
Headlines
    Přehled zpráv
    00:47
    České Budějovice: válka mezi policisty
      Policejní inspekce potvrdila, že šetří trestní oznámení na vedení jihočeské policejní správy. Podle anonymního zdroje měl například její ředitel psychicky vydírat podřízené spojené s kauzou Malhockých.
      02:08
      Trestní stíhání vedoucího dopravního inspektorátu PČR v Písku
        Bývalý šéf píseckého dopravního inspektorátu je podezřelý ze zneužití pravomoci veřejného činitele.
        04:13
        Turisté v saském příhraničí vítají česko-německé policejní hlídky
          Cizinci si pochvalují, že i v Čechách můžou problém vyřešit s německým policistou. Stejné výhody mají i Češi v Sasku.
          06:02
          Šumava má 129 nových traumabodů
            Šumava je pro turisty opět o něco bezpečnější a především přehlednější. Přispívá k tomu nový záchranný plán, podle kterého se po celém území Národního parku osadilo 129 vybraných míst novými cedulkami označenými písmeny a čísly.
            08:01
            Na výstavbu cyklotras Praha čerpá stamiliony korun z fondů EU.
              Praze se za poslední tři roky podařilo na výstavbu cyklotras vyčerpat z fondů EU 240 milionů korun. Letos za evropské peníze buduje lávku přes Vltavu.
              11:23
              Nový silniční obchvat Chvaletic
                Chvaletický obchvat je zřejmě na dlouhou dobu poslední silnicí, kterou Pardubický kraj otevřel. Na stavbu nových komunikací totiž nejsou v rozpočtu peníze.
                13:15
                Necitlivá dotace
                  Radnice v Habartově u Sokolova nechala porazit vrzrostlé stromy na vrcholu vegetační aktivity. Na jejich místě bude parkoviště. Dotaci na něj je nutné vyčerpat do konce roku.
                  14:53
                  Vláda schválila úsporná opatření ministra financí Miroslava Kalouska.
                    Jde o zmrazení výdajů jednotlivých ministerstev ve výši 10,2 miliard korun a další zmrazení výdajů například u ekologických škod nebo dluhu.
                    15:19
                    Švýcarská policie zatkla uprchlého podnikatele Tomáše Pitra.
                      Podnikatel Tomáš Pitr byl odsouzený za daňové delikty už v roce 2006 na 5 let, od roku 2007 se skrýval v zahraničí.
                      16:10
                      Věž začne zvonit i v noci
                        Radní Hradce Králové povolili, co už jednou zakázali:zvony na Bílé věži mohou znovu odbíjet i přes noc.
                        17:56
                        Prvních jedenáct řemeslníků a výrobců v Ústeckém kraji může označovat svéí výrobky certifikátem " Made in Česko saské Švýcarsko"
                          Podmínky pro získání certifikátu jsou přísná. Podnikatelé , nebo řemeslnící musí sídlit v Národním parku " České Śvýcarsko " , nebo jeho okolí .Alespoň část výroby musí být ruční a nesmí škodit životnímu prostředí.
                          19:40
                          V Těchobuzi dnes otevřeli nový domov pro těžce mentálně postižené autisty.
                            První zařízení svého druhu v zemi nabídne komfort ale zároveň i bezpečí klientům, kteří mají často sklony k agresivitě nebo sebepoškozování.
                            21:23
                            Řada dětí tráví prázdniny v lázních.
                              I tam ale mají prázdninový režim. Místo výuky více her, volné zábavy i výletů.
                              22:55
                              Čápata z internetové reality show se chystají na odlet.
                                Handicapovaní čapí rodiče ze Záchranné stanice Makov odchovali letos čtyři mláďata. Ty se narozdíl od nich už chystají na odlet do teplých krajin. Život celé čapí rodiny díky internetové kameře sledovali lidé z celého světa.
                                Přehrát celé video
                                Stopáž26 minut
                                Další díl
                                29. července 2010

                                Přehled dílů

                                4601 dostupných
                                Stopáž26 minut

                                29. července

                                29. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž25 minut

                                26. července

                                První den olympijského festivalu v Mostě — Olympijský veterán brázdí lipenskou hladinu — Komplikace na D1 kvůli nehodě — Nelegální herny v Praze — Stát poprvé staví silnici na pozemku, který není jeho — Porušování povolené rychlosti na Slapech — Meteorologové varují před vysokými teplotami — Rušení výjimek pro vypouštění odpadních vod — Alergické reakce po bodnutí hmyzem — V Libereckém kraji se dál šíří africký mor prasat — V Brdech pokračuje odstraňování nevybuchlé munice — Ochranáři přírody ničí v Krkonoších kamenné mohyly — Za požár na Královéhradecku mohla exploze fotovoltaiky — Vyšetřování příčiny spadlého stromu v základní škole — Přípravy na koncert Eda Sheerana — Čeští dudáci na mistrovství světa

                                26. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž26 minut

                                25. července

                                Kontribuční smlouvy v Hradci Králové — Ceny benzinu a nafty v tuzemsku dál klesají — Peníze pro ovocnáře — Rozsudek v rozsáhlé drogové kauze — Pokuty za porušení nočního zákazu vjezdu — Více žen do jaderných elektráren — Představitelé Třebíčska jednají s KHNP — Obilí v Libereckém kraji dozrálo dříve — Čeští hasiči se vrátili z Bulharska — Zahájení olympijského festialu u jezera Most — Bukovany musely založit městskou policii — Královéhradečtí strážníci na elektroskútrech — Návrat pojízdných prodejen — V libereckém Vesci odstartoval jubilejní 30. ročník hudebního festivalu Benátská — První letní sezona Žatce v UNESCO — Král Lear na hradě Kašperk

                                25. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž26 minut

                                24. července

                                Jeden lékárník na více provozoven — Odbory vyhlásily stávkovou pohotovost — Obchvat Českých Budějovic nebude zpoplatněný — Čeští hasiči se po týdnu vrátili z Bulharska — Nové autobusy po závadě opět v provozu — Zákaz nočního vjezdu do části Prahy — Stavební úřady kritizují nový systém — U Žatce vzniknou nové odpočívky pro kamiony — Přibývá zraněných po skocích do vody — Uzavřená Bobří soutěska — NP Šumava opravuje Březník — Stoupá obliba cestování v karavench — Nález podezřelé munice u Máchova jezera — Výstava korunovačních klenot každý rok — V liberecké zoo vzniká umělý mokřad — Proměna záchranné stanice zvířat v Plzni

                                24. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž26 minut

                                23. července

                                Jeden mrtvý po požáru v Jičíně — Požár nelegální skládky v Lovosicích — Vyšetřování požáru v Postřekově — Liberečtí policisté vyprostili z auta muže, který zkolaboval uprostřed křižovatky — 200 českých turistů uvízlo ve Španělsku — Oprava Pražského okruhu — Lidé nerespektují značení u dopravních staveb — Malý zájem o autobusy na Ještěd — Obědy v restauracích podražily — Příprava olympijského festivalu — Nejvyšší soud vyhověl dovolání tří bývalých dozorců z Věznice v Rýnovicích — V Plzni přibylo krádeží sdílených kol — Rozsáhlý případ výroby a prodeje pervitinu — Spor o stavbu studentských kolejí v Jihlavě — Řídil v protisměru a zdrogovaný ukradené auto — Letošního medu bude i přes chladnější jaro dost — Rýbáři staví přehrážky pro pstruhy — Na Šumavě přibývá míst bez bariér

                                23. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž26 minut

                                22. července

                                Praha očekává vyšší návštěvnost než loni — Zájem o rehabilitace v Lázních Bělohrad — Pokračuje sklizeň obilí a taky řepky — Muž v metru vážně zranil seniorku — Silničáři začali rekonstruovat Vlašskou ulici na Malé Straně v Praze — Úhyn ryb v zámeckém rybnku — Stavební úřady na Vysočině zahlceny žádostmi — Pražští radní schválili zvýšení cen odtahů v hlavním městě — Silné deště na Třeboňsku zpozdily sklizeň — Česko po tropických dnech zasáhly silné bouřky — Vysoká škola pro zdravotní sestry v Sokolově — Stezka na Sněžku Obřím dolem je pro turisty uzavřená — Doporučení pro lidi cestující na Olympiádu — Slavnostní šábesová bohoslužba připomněla židovskou komunitu v Luži na Chrudimsku — Nová retenční nádrž — Výluka vysílače Sušice-Svatobor

                                22. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž26 minut

                                19. července

                                Celosvětové výpadky počítačových systémů — Firma Crowdstrike už vydala opravu — Situace na pražském letišti — Výpadek zaznamenala i Allianz — 12 zraněných po dopravní nehodě na Lounsku — Obvinění muže zodpovědného za výbuch v Hradci Králové — Dostavba Dukovan — Problémoví obyvatelé v Boršově na jihu Čech — Kontroly farmářských trhů — Hygienici na Vysočině zakázali koupání ve dvou přírodních koupalištích — Lékaři varují před teplotními skoky — Domažlická radnice začala s opravou bývalé roty na Čerchově — Nové zábrany v Krkonošském národním parku — Trafostanice na Sokolovsku kulturní památkou — Kniha o cyklistice

                                19. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž25 minut

                                18. července

                                Za snímky z vyšetření musí pacienti platit — Zátěž pro Vysočinu kvůli dostavbě Dukovan — České firmy se buodu podílet na dostavbě Dukovan — Pašování drog do věznice Rýnovice — Dopadení zlodějů na Královéhradecku — Český Krumlov nemá dostatek strážníků — Muž prchal před rakouskými policisty — Znečištění přehrady Seč — Vyplavený potok v Hradci Králové — Dotace na opravu Terezína a Josefova — Smrt pacienta po pádu z balkonu v Thomayerově nemocnici — Dohady kolem zákazu norování — Střílení přemnožené zvěře — Příprava betonáže na Dvoreckém mostu — Odkrytý koncentrační tábor na Sokolovsku

                                18. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž26 minut

                                17. července

                                17. 7. 2024 na ČT1
                                Stopáž26 minut

                                16. července

                                Kompenzace za zpožděné vlakové spoje — Volby do krajů a Senátu — Policie obvinila osm lidí z výroby a distribuce pervitinu na Plzeňsku — Policie od dopoledne šetří nález dvou zastřelených mužů v Šabině na Sokolovsku — Zatopený viadukt v Pelhřimově — Policie hodnotí kriminalitu na MFF — Písek v soutěži o rozkvetlé město Evropy — Demolice lávky přes Jizeru v Železném Brodě — Komplikace při opravě Štěchovického mostu — Problémy s čističkami odpadních vod na Šumavě — Opilec na kole — V okolí Lnadštejna ohrožují turisty stromy — Nebezpečné jezy na jihu Čech — Návrat ohrožených syslů do přírody

                                16. 7. 2024 na ČT1

                                Napište nám