Vaříme na zámku Sychrov
Obsah dílu
Hovězí v šafránové omáčce — Švestkové knedlíky s mákem
Části dílu
Recepty
Přehled dílů
Tipy na silvestrovské menu
Smažená křídla v panko strouhance s koriandrovým tvarohem a opečenými tousty — Pikantní plněné placky s okurkovým salátem — Brynzová pomazánka se škvarky a majoránkou — Pomazánka z červené řepy a tofu s fermentovanými slunečnicovými semínky
Staročeské vánoční recepty
Linecký koláč s džemem a ořechy — Mákos guba s jablky a vinným šodó — Bezlepková sakrajda
Vánoční inspirace ze zahraničí
Šneky s perníkovým máslem a krémem ze žervé — Anglický zimní dort s polevou — Varenyky
Recepty z vítězných regionálních potravin v Ústeckém kraji
Obložený chléb s bylinkovým tvarohem a uzeným lososem — Obložený chléb s tvarohovou pomazánkou s pečenými rajčaty a cuketou — Kuřátko plněné houbovou nádivkou s medovou dýní
Recepty z vítězných regionálních potravin ve Středočeském kraji
Hovězí maso s křenovou omáčkou a špenátovými špeclemi — Buřty na víně
Recepty z vítězných regionálních potravin v Libereckém kraji
Vlažný obložený „Liberečák“ s trhaným vepřovým masem — Srnčí hřbet marinovaný s jalovcem a hruškovicí, bramborovo-houbové rösti, dýně a pastinák
Recepty z vítězných regionálních potravin v Jihomoravském kraji
Houbový guláš s uzeným tofu — Pečené hrudí s bylinkovou salsou, omáčkou demi glace s vínem a šťouchanými bramborami s tvarohem
Recepty z vítězných regionálních potravin v Moravskoslezském kraji
Zelný závitek plněný pohankou a brynzou s karamelizovanou řepou a koprovým dipem — Jehněčí karbanátek ve slanině s ovčím sýrem, pikantní cuketové pyré, omáčka z černého piva a pepřová zmrzlina
Recepty z vítězných regionálních potravin v Olomouckém kraji
Špízy z hub, zeleniny a sýru na gril, bylinková salsa s rajčaty — Jehněčí kotlety s hráškem, dýní a vinnou omáčkou
Recepty z vítězných regionálních potravin ve Zlínském kraji
Dušený králík na slanině a hořčici s bylinkovou polentou — Vepřová krkovice s bylinkovým máslem, salát z barevné řepy s balkánským sýrem