České sladkovodní ryby
Obsah dílu
Kapří karbanátek s okurkovým tatarákem, salátem a křenovou majonézou — Pošírovaný závitek z candáta v silné řeřichové omáčce s vařeným bramborem a petrželí — Filety ze pstruha v oříškové krustě s hráškovým pyré a máslovou estragonovou omáčkou — Tequila Sunrise — Queen Of Strawberries
Části dílu
Recepty
Přehled dílů
Sýrová II.
Variace nakládaných sýrů — Wrap se smaženým eidamem a zeleninou — Borůvkový cheesecake
Domácí pečení VIII.
„Slepý myši“ s česnekem — Vepřová roláda v pivní marinádě se zadělávaným hráškem — Kakaový drobenkový koláč se zakysanou smetanou
Kulinářské toulky po Pardubickém kraji
Patro (brambory pečené s jablky) — Pečený bůček s houbovou nádivkou a lepenicí
Grilujeme pro celou rodinu
Cherry rajčata pečená v alobalu s libečkovým pestem, parmskou šunkou a mozzarelou — Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky — Karamelizovaný chřest s jahodovým tvarohem — Pivní koktejl — Nealko spritz
Chutě Latinské Ameriky
Peruánská plněná brambora / papa rellena — Peruánské „arroz chaufa“ s kuřecím masem — Crema Volteada
Inspirace na grilovací sezónu
Kuřecí suprême plněné bylinkovým máslem a mrkvová caponata s baby brambůrky — Salát z grilovaných meruněk s flank steakem — Kyperské jehněčí kebaby se salátkem
Americké menu
Smažená kuřecí křídla, coleslaw a chilli mango majonéza — Hovězí žebra v Tex-Mex, pečená kukuřice v medu a chilli — Vepřová kotleta a salát z mladého zelí s ciderem
Recepty Pavla Mareše a Ondřeje Slaniny
Grilovaný filet mořského vlka, sladko-kyselé chřestové risotto, sotýrovaný bílý chřest a chřestová omáčka — Chřest zapečený s jarní zeleninou a uzeným kuřetem — Pečená vepřová panenka, restované houby s mladými bramborami, omáčka z čerstvého kopru a pošírované vejce
Jarní saláty jinak
Salát z chřestu, jahod a máty s bresaolou — Sekaný salát s flank steakem, avokádem a granátovým jablkem — Fenyklový salát s pomeranči, řapíkatým celerem, chilli a grilovanými bylinkovými krevetami
Připravujeme mořské ryby
Tartar z tuňáka s čočkovým salátem — Mořský vlk s chřestovou tarhoňou — Pražma plněná bylinkami es zadělávaným pórkem