28 minut

Silvestrovská

Obsah dílu

Sashimi z lososa s růžovým pepřem, citronovým dresinkem a sezamovým olejem — Kachní prsíčka s marmeládou z červené řepy a sušených švestek — Tatarák z lososa s avokádem a lososovým kaviárem — Chuťovky z pečeného bůčku s nakládanými cibulkami — Aperol spritz — Mai tai

Části dílu

02:15
Sashimi z lososa s růžovým pepřem, citronovým dresinkem a sezamovým olejem
    06:47
    Kachní prsíčka s marmeládou z červené řepy a sušených švestek
      11:37
      Tatarák z lososa s avokádem a lososovým kaviárem
        15:57
        Aperol Spritz
          18:41
          Chuťovky z pečeného bůčku s nakládanými cibulkami
            23:31
            Mai Tai
              Přehrát celé video

              Recepty

              Stopáž24 minut
              Další díl
              Úsporná 2015

              Přehled dílů

              738 dostupných
              Stopáž26 minut

              Domácí pečení VIII.

              „Slepý myši“ s česnekem — Vepřová roláda v pivní marinádě se zadělávaným hráškem — Kakaový drobenkový koláč se zakysanou smetanou

              29. 6. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Kulinářské toulky po Pardubickém kraji

              Patro (brambory pečené s jablky) — Pečený bůček s houbovou nádivkou a lepenicí

              22. 6. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Grilujeme pro celou rodinu

              Cherry rajčata pečená v alobalu s libečkovým pestem, parmskou šunkou a mozzarelou — Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky — Karamelizovaný chřest s jahodovým tvarohem — Pivní koktejl — Nealko spritz

              15. 6. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Chutě Latinské Ameriky

              Peruánská plněná brambora / papa rellena — Peruánské „arroz chaufa“ s kuřecím masem — Crema Volteada

              8. 6. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Inspirace na grilovací sezónu

              Kuřecí suprême plněné bylinkovým máslem a mrkvová caponata s baby brambůrky — Salát z grilovaných meruněk s flank steakem — Kyperské jehněčí kebaby se salátkem

              1. 6. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Americké menu

              Smažená kuřecí křídla, coleslaw a chilli mango majonéza — Hovězí žebra v Tex-Mex, pečená kukuřice v medu a chilli — Vepřová kotleta a salát z mladého zelí s ciderem

              25. 5. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Recepty Pavla Mareše a Ondřeje Slaniny

              Grilovaný filet mořského vlka, sladko-kyselé chřestové risotto, sotýrovaný bílý chřest a chřestová omáčka — Chřest zapečený s jarní zeleninou a uzeným kuřetem — Pečená vepřová panenka, restované houby s mladými bramborami, omáčka z čerstvého kopru a pošírované vejce

              18. 5. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Jarní saláty jinak

              Salát z chřestu, jahod a máty s bresaolou — Sekaný salát s flank steakem, avokádem a granátovým jablkem — Fenyklový salát s pomeranči, řapíkatým celerem, chilli a grilovanými bylinkovými krevetami

              11. 5. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Připravujeme mořské ryby

              Tartar z tuňáka s čočkovým salátem — Mořský vlk s chřestovou tarhoňou — Pražma plněná bylinkami es zadělávaným pórkem

              4. 5. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Recepty plné čokolády podle Josefa Maršálka

              Koláč s mléčnou čokoládou a jogurtem — Brownies s pistáciemi a kmínem — Kokosová roláda s bílou čokoládou a malinami

              27. 4. 2024 na ČT1

              Kluci v akci na sociálních sítích

              Napište nám