Vaříme ve Středočeském kraji
Část: Listové nugátové řezy
Obsah dílu
Tvarohová pomazánka s paprikou — Šunka od kosti s ragú z červené řepy a krup s majoránkovou omáčkou — Listové nugátové řezy
Části dílu
Recepty
Přehled dílů
Recepty z vítězných regionálních potravin v Ústeckém kraji
Obložený chléb s bylinkovým tvarohem a uzeným lososem — Obložený chléb s tvarohovou pomazánkou s pečenými rajčaty a cuketou — Kuřátko plněné houbovou nádivkou s medovou dýní
Recepty z vítězných regionálních potravin ve Středočeském kraji
Hovězí maso s křenovou omáčkou a špenátovými špeclemi — Buřty na víně
Recepty z vítězných regionálních potravin v Libereckém kraji
Vlažný obložený „Liberečák“ s trhaným vepřovým masem — Srnčí hřbet marinovaný s jalovcem a hruškovicí, bramborovo-houbové rösti, dýně a pastinák
Recepty z vítězných regionálních potravin v Jihomoravském kraji
Houbový guláš s uzeným tofu — Pečené hrudí s bylinkovou salsou, omáčkou demi glace s vínem a šťouchanými bramborami s tvarohem
Recepty z vítězných regionálních potravin v Moravskoslezském kraji
Zelný závitek plněný pohankou a brynzou s karamelizovanou řepou a koprovým dipem — Jehněčí karbanátek ve slanině s ovčím sýrem, pikantní cuketové pyré, omáčka z černého piva a pepřová zmrzlina
Recepty z vítězných regionálních potravin v Olomouckém kraji
Špízy z hub, zeleniny a sýru na gril, bylinková salsa s rajčaty — Jehněčí kotlety s hráškem, dýní a vinnou omáčkou
Recepty z vítězných regionálních potravin ve Zlínském kraji
Dušený králík na slanině a hořčici s bylinkovou polentou — Vepřová krkovice s bylinkovým máslem, salát z barevné řepy s balkánským sýrem
Recepty z vítězných regionálních potravin v Kraji Vysočina
Vepřová pečeně na medu s citronem a šalvějí a cuketovými placičkami s kmínem — Palačinky plněné vanilkovým tvarohem s rozinkami, pražená strouhanka s mandlemi a levandulový sirup
Recepty z vítězných regionálních potravin v Plzeňském kraji
Šumavský bramborák, houbové ragú a zelný salát — Šumavský chléb s cibulovým tvarohem a masovo-čočkovým čevapčiči
Recepty z vítězných regionálních potravin v Jihočeském kraji
Špíz z vepřové krkovice s pečenými bramborami, klobásou a likérovou omáčkou — Zapečená tortilla s kuřecím masem se zeleninou a jogurtovým dipem