22 minut

Velikonoční

Část: Pastiera Napoletana

Obsah dílu

Pastiera napoletana — Fusilli s rajčatovou omáčkou a klobáskou salsiccia — Jehněčí po italsku — Jehněčí po francouzsku pečené v solné krustě — Anglický krém s jahodami

Části dílu

02:48
Pastiera Napoletana
    07:40
    Fusilli s rajčatovou omáčkou a klobáskou salsiccia
      12:22
      Jehnečí po italsku
        15:24
        Jehněčí po francouzsku pečené v solné krustě
          Přehrát celé video

          Recepty

          Stopáž23 minut
          Další díl
          Legendy české kuchyně – Jaroslav Sapík

          Přehled dílů

          738 dostupných
          Stopáž26 minut

          Domácí pečení VIII.

          „Slepý myši“ s česnekem — Vepřová roláda v pivní marinádě se zadělávaným hráškem — Kakaový drobenkový koláč se zakysanou smetanou

          29. 6. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Kulinářské toulky po Pardubickém kraji

          Patro (brambory pečené s jablky) — Pečený bůček s houbovou nádivkou a lepenicí

          22. 6. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Grilujeme pro celou rodinu

          Cherry rajčata pečená v alobalu s libečkovým pestem, parmskou šunkou a mozzarelou — Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky — Karamelizovaný chřest s jahodovým tvarohem — Pivní koktejl — Nealko spritz

          15. 6. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Chutě Latinské Ameriky

          Peruánská plněná brambora / papa rellena — Peruánské „arroz chaufa“ s kuřecím masem — Crema Volteada

          8. 6. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Inspirace na grilovací sezónu

          Kuřecí suprême plněné bylinkovým máslem a mrkvová caponata s baby brambůrky — Salát z grilovaných meruněk s flank steakem — Kyperské jehněčí kebaby se salátkem

          1. 6. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Americké menu

          Smažená kuřecí křídla, coleslaw a chilli mango majonéza — Hovězí žebra v Tex-Mex, pečená kukuřice v medu a chilli — Vepřová kotleta a salát z mladého zelí s ciderem

          25. 5. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Recepty Pavla Mareše a Ondřeje Slaniny

          Grilovaný filet mořského vlka, sladko-kyselé chřestové risotto, sotýrovaný bílý chřest a chřestová omáčka — Chřest zapečený s jarní zeleninou a uzeným kuřetem — Pečená vepřová panenka, restované houby s mladými bramborami, omáčka z čerstvého kopru a pošírované vejce

          18. 5. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Jarní saláty jinak

          Salát z chřestu, jahod a máty s bresaolou — Sekaný salát s flank steakem, avokádem a granátovým jablkem — Fenyklový salát s pomeranči, řapíkatým celerem, chilli a grilovanými bylinkovými krevetami

          11. 5. 2024 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Připravujeme mořské ryby

          Tartar z tuňáka s čočkovým salátem — Mořský vlk s chřestovou tarhoňou — Pražma plněná bylinkami es zadělávaným pórkem

          4. 5. 2024 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Recepty plné čokolády podle Josefa Maršálka

          Koláč s mléčnou čokoládou a jogurtem — Brownies s pistáciemi a kmínem — Kokosová roláda s bílou čokoládou a malinami

          27. 4. 2024 na ČT1

          Kluci v akci na sociálních sítích

          Napište nám