Vánoční pečení
Část: Jablečný závin z pivního těsta
Obsah dílu
Máslová vánočka s rozinkami, mandlemi sypaná — Marinovaná vepřová panenka se zeleninou ESCALIVADA a omáčkou ROMESCO — Jablečný závin z pivního těsta
Části dílu
Recepty
Přehled dílů
Vaříme v Hrádku u Nechanic
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta — Kachní prsa s jablky na šalotkách a brambůrky na kachním sádle
Vaříme na zámku Humprecht
Srnčí ragú — Jelení hřbet à la Stroganoff
Sladkosti Pepy Maršálka IV.
Tarte tatin — Jalebi — Íránský koláč se semolinou a mandlemi
Vaříme ve skle II.
Choucroute z krůtího masa — Broskvový shake — Zapékaná zelenina s balkánským sýrem
Grilujeme pro celou rodinu II.
Špízy z vepřových jater s hořčicovou majonézou a grilovanou zeleninou — Grilovaná vepřová panenka s kávovým celerem a bílým chřestem — Grilované jahody v papilotě s vanilkových tvarohem, meduňkovým cottage a čokoládou
Sýrová II.
Variace nakládaných sýrů — Wrap se smaženým eidamem a zeleninou — Borůvkový cheesecake
Domácí pečení VIII.
„Slepý myši“ s česnekem — Vepřová roláda v pivní marinádě se zadělávaným hráškem — Kakaový drobenkový koláč se zakysanou smetanou
Kulinářské toulky po Pardubickém kraji
Patro (brambory pečené s jablky) — Pečený bůček s houbovou nádivkou a lepenicí
Grilujeme pro celou rodinu
Cherry rajčata pečená v alobalu s libečkovým pestem, parmskou šunkou a mozzarelou — Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky — Karamelizovaný chřest s jahodovým tvarohem — Pivní koktejl — Nealko spritz
Chutě Latinské Ameriky
Peruánská plněná brambora / papa rellena — Peruánské „arroz chaufa“ s kuřecím masem — Crema Volteada