23 minut

Májová

Část: Omeleta s bylinkami

Obsah dílu

Zeleninový krém s bílým portským vínem — Omeleta s bylinkami — Treska s dušenou jarní zeleninou a jemnou omáčkou — Rýže na kari s cizrnou, polníčkem a klíčky — Krupicové flameri s tvarohem a hruškovým pyré

Části dílu

01:26
Zeleninový krém s bílým portským vínem
    05:02
    Omeleta s bylinkami
      08:33
      Treska s dušenou jarní zeleninou a jemnou omáčkou
        13:38
        Rýže na kari s cizrnou, polníčkem a klíčky
          15:57
          Krupicové flameri s tvarohem a hruškovým pyré
            Přehrát celé video

            Recepty

            Stopáž23 minut
            Další díl
            Československá EXPO 58

            Přehled dílů

            738 dostupných
            Stopáž26 minut

            Domácí pečení VIII.

            „Slepý myši“ s česnekem — Vepřová roláda v pivní marinádě se zadělávaným hráškem — Kakaový drobenkový koláč se zakysanou smetanou

            29. 6. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Kulinářské toulky po Pardubickém kraji

            Patro (brambory pečené s jablky) — Pečený bůček s houbovou nádivkou a lepenicí

            22. 6. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Grilujeme pro celou rodinu

            Cherry rajčata pečená v alobalu s libečkovým pestem, parmskou šunkou a mozzarelou — Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky — Karamelizovaný chřest s jahodovým tvarohem — Pivní koktejl — Nealko spritz

            15. 6. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Chutě Latinské Ameriky

            Peruánská plněná brambora / papa rellena — Peruánské „arroz chaufa“ s kuřecím masem — Crema Volteada

            8. 6. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Inspirace na grilovací sezónu

            Kuřecí suprême plněné bylinkovým máslem a mrkvová caponata s baby brambůrky — Salát z grilovaných meruněk s flank steakem — Kyperské jehněčí kebaby se salátkem

            1. 6. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Americké menu

            Smažená kuřecí křídla, coleslaw a chilli mango majonéza — Hovězí žebra v Tex-Mex, pečená kukuřice v medu a chilli — Vepřová kotleta a salát z mladého zelí s ciderem

            25. 5. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Recepty Pavla Mareše a Ondřeje Slaniny

            Grilovaný filet mořského vlka, sladko-kyselé chřestové risotto, sotýrovaný bílý chřest a chřestová omáčka — Chřest zapečený s jarní zeleninou a uzeným kuřetem — Pečená vepřová panenka, restované houby s mladými bramborami, omáčka z čerstvého kopru a pošírované vejce

            18. 5. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Jarní saláty jinak

            Salát z chřestu, jahod a máty s bresaolou — Sekaný salát s flank steakem, avokádem a granátovým jablkem — Fenyklový salát s pomeranči, řapíkatým celerem, chilli a grilovanými bylinkovými krevetami

            11. 5. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Připravujeme mořské ryby

            Tartar z tuňáka s čočkovým salátem — Mořský vlk s chřestovou tarhoňou — Pražma plněná bylinkami es zadělávaným pórkem

            4. 5. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Recepty plné čokolády podle Josefa Maršálka

            Koláč s mléčnou čokoládou a jogurtem — Brownies s pistáciemi a kmínem — Kokosová roláda s bílou čokoládou a malinami

            27. 4. 2024 na ČT1

            Kluci v akci na sociálních sítích

            Napište nám