Maso
Brazilská kuřecí srdíčka s kukuřicí


Nic jednoduššího už neexistuje. Lahůdka, o které jste jistě neměli ani zdání, přeletěla přes oceán. Vyzkoušejte v kombinaci s kukuřicí. Nemá to chybu.
4 porce
kuřecí srdíčka
400 g kuřecí srdíčka
1 svazek bazalky
10 stroužků česneku
citrónový pepř
sůl
olivový olej
1. Očištěná kuřecí srdíčka napícháme na špejli střídavě se stroužky česneku a lístky bazalky.
2. Špízy osolíme, opepříme, a ze všech stran opečeme na olivovém oleji společně se zbylými stonky bazalky.
kukuřice
4 kukuřičné klasy (nejlépe mražené, které jsou již předvařené)
150 g másla
svazek koriandru
sůl
Kukuřici naporcujeme na cca 3 cm silné špalíčky a v pánvi ji na přepuštěném másle opečeme dozlatova, osolíme a posypeme sekaným koriandrem.
Ohodnoťte tento recept:
12 hlasů