Sýry
Tvarůžkový tatarák na chlebových toastech


Jak si vyrobit delikatesní pochoutku k lahodnému pivu? Není nic jednoduššího, než nakrájet olomoucké tvarůžky, cibuli a vše ochutit pikantním kořením. Všem se budou po této dobrotě sbíhat sliny.
4−6 porcí
10 olomouckých tvarůžků
1 červená cibule
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce oleje
2 lžíce sekané pažitky
špetka mleté pálivé papriky
mletý pepř
sůl
chléb
1 stroužek česneku
Tvarůžky a cibuli nakrájíme na malé kostičky a dobře promícháme s hořčicí, olejem, pažitkou, dochutíme paprikou, pepřem a solí. Tvarůžkový tatarák mažeme na nasucho opečený chléb potřený česnekem.
Ohodnoťte tento recept:
264 hlasů