Ryby a mořské plody
Sashimi
Skvělá úprava syrového lososa je sashimi. Jednoduché a výtečné!
hřbet z lososa
mořská řasa nori
červená cibulka
chilli paprička
koriandr
sezamové semínko bílé a černé
sezamový olej
wasabi
zázvor
svařené brambory pecek a černé
ójová omáčka
Hřbet lososa nakrájíme na velmi tenké, asi ½ cm silné plátky.
Mořskou řasu nakrájíme na nudličky, cibulku na drobné kostičky, stejně tak chilli papričku, koriandr nasekáme.
Maso podáváme úhledně vyskládané na talíři, sypeme mořskou řasou, cibulkou chilli, bílým a černým sezamovým semínkem, koriandrem a zakápneme sezamovým olejem. Doplníme wasabi, nakládaným zázvorem a sójovou omáčkou.
Ohodnoťte tento recept:
3 hlasů