Ryby a mořské plody
Závitek a tatarák ze pstruha
![](http://img.ceskatelevize.cz/ivysilani/indexes/photos/w512/215/215562221900012/394968.jpg?1429386862)
![](http://img.ceskatelevize.cz/program/porady/10084897100/foto09/../recepty/recept1584.jpg?1429539421)
Zajímavé zpracování pstruha – za tepla i za syrova od studentů z Domažlic.
2 porce
závitek
1 filet ze pstruha bez kůže
1 mrkev
1 malá cuketa
uzená sůl
přepuštěné máslo
Mrkev a cuketu nakrájíme na proužky, krátce spaříme v osolené vodě a ihned zchladíme.
Plátek filetu osolíme, vložíme proužky zeleniny, zavineme do závitku a opečeme na másle.
tatarák
1 filet ze pstruha bez kůže
uzená sůl
Filet nakrájíme na kostičky, osolíme a dobře promícháme.
na podávání
blanšírovaná zelenina
rukola
balsamikový krém
Na talíř servírujeme závitek, noček tataráku, doplníme zeleninou, rukolou a zakápneme balsamikovým krémem.
Ohodnoťte tento recept:
3 hlasů