Aplikace

Vyberte oblast

Časté dotazy

Jak mohu sledovat iVysílání přes TV, když nemám HbbTV?

Pro tyto případy je Vám k dispozici televizní aplikace iVysílání, kterou naleznete v online obchodech. Aplikaci postačí stáhnout do TV a nainstalovat. Následně Vám bude k dispozici totožný obsah jako v HbbTV.

Proč nemohu sledovat iVysílání na TV přes prohlížeč?

Webové stránky nejsou optimalizované pro televizory a ty samotné mají svá omezení. Proto se dělají televizní aplikace, které jsou pod kontrolou vysílatelů, průběžně aktualizované, a hlavně zobrazení a ovládání je přizpůsobené přímo pro televizory. Proto vždy doporučujeme využívat televizní aplikace - HbbTV či aplikaci iVysílání.

Proč nefunguje HbbTV (červené tlačítko)?

Aby diváci mohli plnohodnotně využívat službu HbbTV (červené tlačítko) je třeba vlastnit televizor, který podporuje tuto službu dále připojení k internetu a služba musí být v televizoru zaktivována. HbbTV se případně aktivuje v MENU televizoru a projeví se po zapnutí kanálů ČT v pravém dolním rohu příslušným symbolem. Následně postačí stisknout červené tlačítko.

Pokud tedy výše uvedené splňujete a přesto se služba nezobrazuje, jako první krok při řešení potíží odporučujeme vytažení televizoru ze sítě a jeho opětovné zapojení. Případně doporučujeme televizor restartovat a vymazat interní paměť. Pomoci může vypnutí a zapnutí modemu internetu, následně by mělo dojít k detekování služby červené tlačítko. V krajním případě je možné uvést televizor do továrního nastavení, čímž dojde ke kompletnímu vymazání paměti.

Jaké mobilní aplikace nabízí ČT?

Česká televize nabízí mobilní aplikaci iVysílání, zpravodajskou ČT24, sportovní ČT sport a pro děti aplikace ČT :D, více informací naleznete na uvedeném odkaze - https://www.ceskatelevize.cz/mobilni-aplikace/

Nenašli jste odpověď na vaši otázku?

Kontaktujte Divácké centrum, kde vám rádi poradíme

Zeptat se