Kde jsem:

Aktuality — Edice ČT — Vše o ČT — Česká televize

Edice ČT

Edice ČT

  • Vlastní výroba produktů v návaznosti na pořady a osobnosti ČT.
  • Produkty k dostání v prodejně na Kavčích horách nebo v eShopu ČT.

Podzimní měsíce s Edicí ČT

Podzimní novinky v Edici ČT

Podzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČTPodzimní měsíce s Edicí ČT

Cibulkovy pamětnické kalendáře

Filmový kalendář

V 52 týdnech roku 2014 se autor Aleš Cibulka vypravuje již pošesté do fotografického archivu a prozrazuje, co nového zjistil o hvězdách stříbrného plátna v uplynulém roce.

Koupit v eShopu

Televizní kalendář

Čtvrtý rok vychází Cibulkův kalendář pro milovníky televizní obrazovky. A tentokrát je unikátní – celobarevný.

Koupit v eShopu

Nové knihy

Bílá paní na hlídání

Jediná paní na hlídání, která zvládne uhlídat čtyřčata Barnabáše, Matyáše, Tobiáše a Uriáše Černých, je Bílá paní.

Magické hory II

Vydejte se opět po stopách herečky Květy Fialové a geologa, spisovatele a našeho předního popularizátora vědy Václava Cílka do Magických hor ve druhém díle knihy podle oblíbeného televizního cyklu.

Koupit v eShopu

Šikulové

Knižní podoba oblíbeného televizního cyklu Šikulové přináší řadu návodů na skvělé výrobky a všechny jsou vyzkoušené v praxi! Čekají vás i hádanky a úkoly na procvičení pro bystré hlavy.

Koupit v eShopu

Neznámí hrdinové

Byli ochotni položit život i za nás – skuteční hrdinové, na které se velmi rychle zapomnělo, nebo zůstali úplně neznámými. Pavel Taussig je vzpomene v knize o české statečnosti.

Koupit v eShopu

Nová DVD

Nejlepší večerníčky

Jak si Bílá paní poradí s neposednými čtyřčaty? Co nového vymyslí vynálezce Alva? Je Amina štěně nebo žirafa? A jaká dobrodružství zažije kocourek Damián nebo sněžný muž Hugo?

Koupit v eShopu

Nejmenší slon na světě

Nejmenší slon na světě je… Bedříšek! Ostatním slonům sahá sotva po kotníky, ale je chytrý, má dobré srdce a za kamaráda prostořekého damana Edu.

Koupit v eShopu

V. řada Vyprávěj + Osudy

Jak se v závěrečné řadě seriálu Vyprávěj vyrovnají známí hrdinové se svobodou devadesátých let? A jaké jsou životní osudy zajímavých vedlejších postav?

Koupit v eShopu

IV. řada Vyprávěj

Ve čtvrté řadě retro seriálu Vyprávěj prožijeme s rodinou Dvořákových na konci 80. let období plné změn. Zastavíme se až na prahu nové svobodné doby po roce 1989.

Koupit v eShopu

Chaloupka na vršku Nové příběhy

Sedm nových příběhů animovaného loutkového večerníčku z malebné podhorské vesničky, kde příroda dává životu řád.

Koupit v eShopu

Dějiny udatného českého národa

Zábavný i poučný animovaný seriál podle námětu Lucie Seifertové Dějiny udatného českého národa, který nabízí úsměvný a laskavě ironizující pohled na naše společné dějiny.

Koupit v eShopu

Přehled událostí