Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Sparta je po obratu znovu první. Liberec porazil Plzeň, Karlovy Vary pokračují ve vítězné jízdě

Druhou čtvrtinu základní části rozehrály dobře hlavně domácí týmy. Ve 14. kole postupně vyhrály na vlastním ledě Liberec v těžkém utkání proti Plzni, Vítkovice nad Pardubicemi, Brno nad Chomutovem a také Karlovy Vary, které si připsaly pátý triumf v řadě v duelu proti Olomouci. Venku uspěly Zlín, který na nájezdy přetlačil Třinec, a také Mladá Boleslav, která vyloupila Litvínov. V duelu o první místo nakonec uspěla Sparta, která otočila souboj proti Hradci Králové na východě Čech.

Hokejisté Sparty
zdroj: ČTK autor: Taneček David

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Třinec – Zlín 1:2 SN

Zlínu se proti Třinci v poslední době daří. Berani potvrdili pozitivní bilanci v duelech s Oceláři a tentokrát vyhráli 2:1 po samostatných nájezdech. Skóre otevřel zlínský Řezníček, alespoň bod zařídil domácím Werek. V dovednostní soutěži se prosadili hned čtyři hosté, vítězný gól zaznamenal Kulda. Ševci tak vyhráli druhý vzájemný duel sezony a celkově počtvrté z posledních pěti utkání proti Slezanům.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383286-trinec-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Zlín

Karlovy Vary – Olomouc 5:0

Pátá výhra v řadě, navrch čisté konto brankáře Novotného a osmé místo tabulky na dosah. Takovou bilanci mají Karlovy Vary po vítězství nad Olomoucí 5:0. Západočeši se těší nebývalé formě, kterou potvrdil zejména útočník Gríger, který se prosadil proti Hanákům hned dvakrát. Další góly přidali Rachůnek, Skuhravý a Flek.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383288-vary-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Olomouc

Liberec – Plzeň 3:0

Bílí Tygři zvládli náročný souboj s Plzní a po výhře 3:0 atakují první místo tabulky. Dvěma body se o to přičinil útočník Marek Kvapil, který si připsal osmý gól a celkově už 24. bod. Další branky přidali Jelínek s Valským. Brankář Will vychytal druhé čisté konto v sezoně. Západočeši uzavírají elitní šestku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383289-liberec-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Plzeň

Vítkovice – Pardubice 3:1

Pardubice sahaly po výměně trenéra také v druhém utkání po bodech, ale nakonec je proti Vítkovicím srazil gól domácího Schleisse z 53. minuty a nakonec prohrály 1:3. Za Ostravany se prosadil v osmé minutě Daniel Krenželok a v samotném závěru Lev, za Východočechy srovnával na průběžných 1:1 obránce Wishart.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383290-vitkovice-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Pardubice

Brno – Chomutov 3:1

Piráti pokračují ve špatných výkonech a druhou čtvrtinu základní části načali už jedenáctou porážkou v sezoně ze 14 duelů, tentokrát padli v Brně. Kometa vyhrála hladce 3:1, když vedla už o tři góly. V dresu vítězů si připsal dva body za gól a nahrávku Peter Mueller, za hosty korigoval Vladimír Růžička mladší.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383291-kometa-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Chomutov

Litvínov – Mladá Boleslav 0:3

Mladá Boleslav zase odskočila poslednímu Chomutovu poté, co jasně zvítězila v Litvínově 3:0. Hostům vycházely přesilové hry, hned první využil Orsava a ve třetí třetině ho napodobil Vondrka, v závěru ještě dokonal skóre Látal. Středočeši ztrácí z předposledního místa na desátou Olomouc pět bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383292-mlada-boleslav-obrala-litvinov-na-jeho-lede-o-vsechny-body-hostum-se-darilo-v-presilovkach)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Mladá Boleslav

Hradec Králové – Sparta 2:3

Sparta se stává specialistou na obraty. Další povedený kousek se Pražanům povedl v Hradci Králové, kde prohrávali 0:2, ale nakonec se radovali z vítězství 3:2. Otočku zvládli sparťané ve třetí třetině, nejprve snížil Buchtele, vyrovnání zařídil Smejkal pět minut před koncem a výhru dokonal Kalina o minutu později. V závěru se nechal hloupě vyloučit hradecký kapitán Petr Koukal.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/383293-sparta-predvedla-dalsi-vitezny-obrat-v-hradci-kralove-ji-k-tomu-stacila-treti-tretina)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Sparta

Hlavní zprávy

Nejčtenější články