26 minut

Legendy české kuchyně – Pavel Sapík

Obsah dílu

Dýňové velouté — Mořský ďas v panchette s petrželovým pyré — Dezert Pavlova

Části dílu

03:13
Dýňové velouté
Dýňové velouté
    11:32
    Mořský ďas v panchette s petrželovým pyré
    Mořský ďas v panchette s petrželovým pyré
      19:55
      Dezert Pavlova
      Dezert Pavlova
        Přehrát celé video

        Recepty

        Kluci v akci - Vaříme se Zdeňkem
        Stopáž25 minut
        Další díl
        Vaříme se Zdeňkem

        Přehled dílů

        750 dostupných
        Kluci v akci - Recepty z vítězných regionálních potravin ve Středočeském kraji
        Stopáž26 minut

        Recepty z vítězných regionálních potravin ve Středočeském kraji

        Hovězí maso s křenovou omáčkou a špenátovými špeclemi — Buřty na víně

        16. 11. 2024 na ČT1
        Kluci v akci - Recepty z vítězných regionálních potravin v Libereckém kraji
        Stopáž25 minut

        Recepty z vítězných regionálních potravin v Libereckém kraji

        Vlažný obložený „Liberečák“ s trhaným vepřovým masem — Srnčí hřbet marinovaný s jalovcem a hruškovicí, bramborovo-houbové rösti, dýně a pastinák

        9. 11. 2024 na ČT1
        Kluci v akci - Recepty z vítězných regionálních potravin v Jihomoravském kraji
        Stopáž25 minut

        Recepty z vítězných regionálních potravin v Jihomoravském kraji

        Houbový guláš s uzeným tofu — Pečené hrudí s bylinkovou salsou, omáčkou demi glace s vínem a šťouchanými bramborami s tvarohem

        2. 11. 2024 na ČT1
        Kluci v akci - Recepty z vítězných regionálních potravin v Moravskoslezském kraji
        Stopáž25 minut

        Recepty z vítězných regionálních potravin v Moravskoslezském kraji

        Zelný závitek plněný pohankou a brynzou s karamelizovanou řepou a koprovým dipem — Jehněčí karbanátek ve slanině s ovčím sýrem, pikantní cuketové pyré, omáčka z černého piva a pepřová zmrzlina

        31. 10. 2024 na ČT1
        Kluci v akci - Recepty z vítězných regionálních potravin v Olomouckém kraji
        Stopáž25 minut

        Recepty z vítězných regionálních potravin v Olomouckém kraji

        Špízy z hub, zeleniny a sýru na gril, bylinková salsa s rajčaty — Jehněčí kotlety s hráškem, dýní a vinnou omáčkou

        24. 10. 2024 na ČT1
        Kluci v akci - Recepty z vítězných regionálních potravin ve Zlínském kraji
        Stopáž25 minut

        Recepty z vítězných regionálních potravin ve Zlínském kraji

        Dušený králík na slanině a hořčici s bylinkovou polentou — Vepřová krkovice s bylinkovým máslem, salát z barevné řepy s balkánským sýrem

        17. 10. 2024 na ČT1
        Kluci v akci - Recepty z vítězných regionálních potravin v Kraji Vysočina
        Stopáž25 minut

        Recepty z vítězných regionálních potravin v Kraji Vysočina

        Vepřová pečeně na medu s citronem a šalvějí a cuketovými placičkami s kmínem — Palačinky plněné vanilkovým tvarohem s rozinkami, pražená strouhanka s mandlemi a levandulový sirup

        10. 10. 2024 na ČT1
        Kluci v akci - Recepty z vítězných regionálních potravin v Plzeňském kraji
        Stopáž25 minut

        Recepty z vítězných regionálních potravin v Plzeňském kraji

        Šumavský bramborák, houbové ragú a zelný salát — Šumavský chléb s cibulovým tvarohem a masovo-čočkovým čevapčiči

        3. 10. 2024 na ČT1
        Kluci v akci - Recepty z vítězných regionálních potravin v Jihočeském kraji
        Stopáž25 minut

        Recepty z vítězných regionálních potravin v Jihočeském kraji

        Špíz z vepřové krkovice s pečenými bramborami, klobásou a likérovou omáčkou — Zapečená tortilla s kuřecím masem se zeleninou a jogurtovým dipem

        26. 9. 2024 na ČT1
        Kluci v akci - Recepty z vítězných regionálních potravin v Pardubickém kraji
        Stopáž25 minut

        Recepty z vítězných regionálních potravin v Pardubickém kraji

        Langoš s uzeným kuřecím stehnem, křenovou majonézou, nakládanou šalotkou a liškami — Uzená krkovice s lepenicí a jablkovým chutney

        19. 9. 2024 na ČT1

        Kluci v akci na sociálních sítích

        Napište nám