31 minut

11. března 2011

Obsah dílu

Headlines — Nový Bydžov čeká demonstrace — Živý vstup - V. Weiner, Hradec Králové — Výjimečný trest za pokus o vraždu vlastního dítěte — Středočeští zastupitelé schválili změnu financování dostavby v mladoboleslavské nemocnici — Jihočeský hejtman Jiří Zimola musel vysvětlovat vedení strany kauzu s rozdělováním evropských peněz — Z ústecké Matiční ulice odešli poslední nájemníci — Zástupci karlovarských vodáren a kanalizací se pustili do boje s vodohospodáři — Živý vstup - A. Bruštík, Karlovy Vary — Český Krumlov přestane ohrožovat rozpadající se skála — Cizinci se vrací za prací — Stát chce od příštího roku vybírat mýtné na všech silnicích I. tříd, ale i na stovkách km II. a některých úsecích III. tříd — Ministři na nádraží — Botanickou zahradu v Praze-Troji soustavně devastuje stádo divočáků — Galerie hlavního města Prahy si pronajala část zámku v Moravském Krumlově — Provozovatelé vleků a lanovek se obávají úbytku lyžařů — Ve Špindlerově Mlýně dnes odstartoval závod světového poháru žen v alpských disciplínách — Narozené slůně v ostravské zoo — JID 20-11: festival středoškolského divadla

Části dílu

00:21
Headlines
    Přehled zpráv
    00:49
    Nový Bydžov čeká demonstrace
      Až tisíc demonstrantů má v sobotu přijet do Nového Bydžova. Organizátoři ohlásili čtyři shromáždění a tři pochody městem.
      02:22
      Živý vstup - V. Weiner, Hradec Králové
        Jaká opatření chystá v Novém Bydžově policie?
        04:10
        Výjimečný trest za pokus o vraždu vlastního dítěte
          Matka, která se pokusila otrávit šestiletou dceru fridexem, půjde na 25 let do vězení. Výjimečný trest jí dnes vyměřil plzeňský krajský soud.
          05:55
          Středočeští zastupitelé schválili změnu financování dostavby v mladoboleslavské nemocnici
            Peníze půjdou formou splátek a ručitelského závazku. Opoziční ODS tvrdí, že tak zastupitelé zlegalizovali protiprávní jednání hejtmana. Rath totiž ručitelský závazek podepsal už dřív, bez vědomí zastupitelstva.
            07:53
            Jihočeský hejtman Jiří Zimola musel vysvětlovat vedení strany kauzu s rozdělováním evropských peněz
              Zimola se od případu distancoval. Vedení ČSSD vyzvalo krajský výkonný výbor v jižních Čechách, aby se kauzou zabýval a personálně ji řešil.
              08:42
              Z ústecké Matiční ulice odešli poslední nájemníci
                Radnice teď hledá pro ulici, kterou před lety znal celý svět, investora. Má ale podmínku. Už tam nechce nájemní bydlení.
                10:38
                Zástupci karlovarských vodáren a kanalizací se pustili do boje s vodohospodáři
                  Zástupci vodáren tvrdí, že kvůli přehnaným nárokům vodohospodářů na limity nečistot v odpadních vodách je čištění vody o desítky milionů korun dražší.
                  12:24
                  Živý vstup - A. Bruštík, Karlovy Vary
                    Jak tyto spory posuzují nadřízené vodoprávní úřady?
                    13:49
                    Český Krumlov přestane ohrožovat rozpadající se skála
                      Po letech dohadů může sanace masívu pokračovat. Radnice na přání investora vykoupila pozemky pod skálou a odblokovala tak celý projekt. Balvany ze skály padají přímo na silnici a ohrožují i chodce.
                      15:28
                      Cizinci se vrací za prací
                        Plzeňská průmyslová zóně Borská pole začíná znovu ve velkém nabírat zahraniční dělníky. Rozbíhající se výroba svědčí i o pozvolném rozběhu ekonomiky.
                        17:11
                        Stát chce od příštího roku vybírat mýtné na všech silnicích I. tříd, ale i na stovkách km II. a některých úsecích III. tříd
                          Deníku E15 to řekl náměstek ministra dopravy Martin Sýkora. Rozšíření placených úseků má podle něj do státní kasy přinést miliardy navíc. Půjdou na údržbu a opravu silnic.
                          17:32
                          Ministři na nádraží
                            Nádraží dlouho rozdělovalo obyvatele Ústí nad Orlicí. Jedni chtějí nové nádraží, druzí bojují za záchranu staré nádražní budovy. Do města s nimi přijeli jednat ministři dopravy a kultury.
                            19:20
                            Botanickou zahradu v Praze-Troji soustavně devastuje stádo divočáků
                              Divoká prasata už způsobila Botanické zahradě v Praze-Troji škodu více než za milion korun. Vedení rozhodlo, že od dubna uzavře dosud volně přístupné vstupy do zahrady.
                              21:24
                              Galerie hlavního města Prahy si pronajala část zámku v Moravském Krumlově
                                Galerie hlavního města Prahy si pronajala část zámku v Moravském Krumlově, aby tam přes léto mohla vystavovat zbylých 15 obrazů Slovanské epopeje, než je na podzim odveze do Prahy.
                                22:53
                                Provozovatelé vleků a lanovek se obávají úbytku lyžařů
                                  Kvůli vyšší dani se prý sníží jejich konkurenceschopnost.
                                  24:33
                                  Ve Špindlerově Mlýně dnes odstartoval závod světového poháru žen v alpských disciplínách
                                    Do areálu ve Svatém Petru se sjely špičky světového lyžování a také tisíce diváků. Návštěvníci, kteří se sem chystají na víkendové lyžování, by hlavně v sobotu měli počítat s některými omezeními právě kvůli závodu.
                                    26:11
                                    Narozené slůně v ostravské zoo
                                      Ostravská zoo slaví velký úspěch. Nad ránem tam čtrnáctiletá slonice porodila svého prvního potomka. Mládě slona se přitom v Česku ani na Slovensku nedařilo odchovat celých 60 let.
                                      28:13
                                      JID 20-11: festival středoškolského divadla
                                        Do nedělního odpoledne probíhá v Jihlavě přehlídka studentských divadel.
                                        Přehrát celé video
                                        Stopáž30 minut
                                        Další díl
                                        14. března 2011

                                        Přehled dílů

                                        4591 dostupných
                                        Stopáž26 minut

                                        15. července

                                        Výkup pozemků pro stavbu D11 — Silniční síť v ČR — Dotace na odstranění nelegálních skládek — Soud potrestal vraždu chlapce na nádraží — Na pražském letišti pomáhali s vykládkou a nakládkou kufrů tamní hasiči — Zpevňování hráze rybníka v Kamenici nad Lipou — Obnova Štěnovic po povodních — Záchrana dítěte z auta — Most v Týně nad Vltavou je opět průjezdný — Lávka přes řeku Ohři je zavřená — Změna vjezdu na Václavské náměstí — Poškozený Buškův hamr po bouřkách — Připomínka zaniklých sudetských obcí — Dražba odtažených aut v Liberci — Výprodej kol ze ztrát a nálezů — U jezera Most roste kopie Eiffelovy věže

                                        15. 7. 2024 na ČT1
                                        Stopáž25 minut

                                        12. července

                                        Kontroly dopravních staveb — Dvůr Králové prodá ŘSD pozemky kvůli D11 — Tramvajová trať na Václavském náměstí — Ceny hypoték mírně klesají — Pronásledování auta na D7 — Petiční stánek se přesunul na Klárov — Škody po bouřkách na Pardubicku — Výstraha před silnými bouřkami — Jihočeský kraj usiluje o úsek D3 bez poplatku — Vyšší sankce za špatné parkování v Praze — Zabezpečení domů před zloději — Zanesená řeka Bílina — V Liberci se konaly Sportovní hry seniorů — Rekonstrukce Holešovické tržnice — Hornický region Krušnohoří je 5 let v UNESCO

                                        12. 7. 2024 na ČT1
                                        Stopáž26 minut

                                        11. července

                                        Českem prošly další intenzivní bouřky — Následky bouřek na severovýchodě Čech — Hasiči na Vysočině v noci kvůli počasí evakuovavli dva dětské tábory — Následky bouřek na Lipensku — Bouře omezila provoz na letišti — Benzin a nafta dál zdražují za poslední týden asi o dvacetník — Pátrání po útočníkovi — Bývalý hejtman David Rath se nedočká omluvy od státu — Požár v areálu komunálních služeb v Plzni — Škola nemá peníze na odškodnění učitelky — Ministertvo převzalo letiště Líně — V Holicích vznikne nové sociální centrum — Problém s financováním záchytek v Sokolově — Bourání stometrových chladících věží — Výzkumníci z technické univerzity v Liberci vyvinuli skleněnou plastelínu

                                        11. 7. 2024 na ČT1
                                        Stopáž26 minut

                                        10. července

                                        Domolice kladenského nádraží — Podmíněný trest pro otčíma, který až pětkrát týdně nutil nezletilou dívku k sexu, byl nepřiměřeně mírný — Lodě začaly znovu proplouvat velkou komorou v Hoříně na Mělnicku — Zvýšení důchodů — Opravy Barrandovského mostu se protáhnou — Policejní kontroly na D1 — Soud řeší vraždu chlapce v Hradci Králové — V Liberci jednali o rychlejším železničním spojení s Prahou — Rozšíření skladů pro zásobu paliv — Stěhování sedmdesátitunového transformátoru — Rekonstrukce mostu u jesenické nádrže — Bouřky procházejí Českem — Z Nové Pece do osady Jelení Vrchy bez auta — Další odklad stavby cyklostezky — Brouzdaliště pro veřejnost v Trutnově — Praha vrátí vadné autobusy — Start rakety Ariane 6 — Fotopointy umožní sledovat obnovu Šumavy — Na olympiádu jedou i sportovci z Plzeňska

                                        10. 7. 2024 na ČT1
                                        Stopáž26 minut

                                        9. července

                                        Dopravní omezení v Praze — Hromadná nehoda na dálnic D1 — Dopravní omezení v Českých Budějovicích — Nezaměstnanost v Česku — Kompenzace pro ovocnáře — Výročí položení základního kamene Karlova mostu — Zprovoznění plavební komory v Hoříně — Kontroly lodí na dalešické přehradě — Provoz pražského letiště — Obnova zákazu vjezdu na hřebeny Krkonoš — U Harfového mostu v Táboře zajišťují skálu — Vydatnost karlovarských pramenů — Stavba liberecké náplavky nabírá zpoždění — Požární cvičení v Českém Švýcarsku — Výskyt račího moru na Vysočině — Candáti jako lék na sinice

                                        9. 7. 2024 na ČT1
                                        Stopáž25 minut

                                        8. července

                                        8. 7. 2024 na ČT1
                                        Stopáž26 minut

                                        4. července

                                        Zesílené policejní kontroly na silnicích — Pohonné hmoty se začátkem prázdnin dál zdražují — Kapacita vlaků před víkendem — Podezření na vzpouru ve Valdicích — Další otrava HHC na Plzeňsku — Plán na vyhlášení CHKO Krušné hory — Sporná výstavba kasin v Dolním Dvořišti — V Praze vrcholí XVII. všesokolský slet — Zájem o jednodenní dálniční známku — Nová silnice mezi Novým Borem a Svorem — Kritika rekonstrukce silnice v centru Plzně — Dny lidí dobré vůle ve Velehradě — Speciální tým potápěčů kontroluje vodní hráze na severu Čech — Česko hostí poprvé Mistrovství Evropy ve vikingské hře KUBB — Oprava rozhledny na šumavském Boubíně

                                        4. 7. 2024 na ČT1
                                        Stopáž26 minut

                                        3. července

                                        Bezpečnost při plavbě na řekách — Počet kapitánů — Začíná stavba dalsího úseku dálnice D6 — Nový vlakový terminál v Liberci — Situace na regionálních letištích — Letiště Praha kvůli problémům s odbavením zavazadel shání brigádníky — Podnikání žen na mateřské dovolené — V Praze pokračuje XVII. všesokolský slet — Charita na MFF v Karlových Varech — Protipožární cvičení v Českém Švýcarsku — Hasiči posilují protipožární hlídky — Přehlídka ochotnického divadla ve Volyni — Nová kastelánka na hradě Svojanov

                                        3. 7. 2024 na ČT1
                                        Stopáž25 minut

                                        2. července

                                        Letiště má potíže s odbavováním — Problémy s odbavováním na letišti — Hradec čistí město od dočasných staveb — Řidičům začal sloužit obchvat Rokytna — Protipovodňová opatření v Písku — Bezbariérový přístup do stanice metra Jiřího z Poděbrad — Problémy s bezdomovci v Hlinsku — Přípravy na olympijský festival v Mostě — Projekt solární elektrárny v Ralsku — Nová onkologie v Karlových Varech — Nová onkologie v Karlových Varech — Jihlava omezuje venčení psů v centru — Začal mezinárodní šachový festival — Při nehodách na železnici v Česku zemřelo v první půlce roku 107 lidí — Park pojmenovaný podle Adolfa Borna — Koroužkování čápů černých v Brdech

                                        2. 7. 2024 na ČT1
                                        Stopáž26 minut

                                        1. července

                                        Nový stavební zákon přináší změny — Poplatky za stavební povolení — Dopady změn stavebního zákona — Potyčka na poli skončila střelbou — Dvě mrtvá těla po požáru — Dopravní omezení na pražské magistrále — Výluka na lince metra C — Jak fungují v praxi zastávky na znamení — Další škody po přívalových deštích — Úroda ovoce v ČR — Sesuv svahu u Libochovan na Litoměřicku — Branický most po půl roce opět v provozu — Obavy o dětské oddělení v Rokycanské nemocnici — Jiří Mádl představil na KVIFF snímek Vlny — Automatizovaná prodejna v Hořicích — Unikátní snubní prsteny Rožmberků

                                        1. 7. 2024 na ČT1

                                        Napište nám